Utbildning om kriskommunikation (ENDAST FÖR SVENSK SJÖFARTS MEDLEMMAR)

Datum och tid: 20 mars kl.10-15.00

Plats: Radisson Blue Hotell, Södra Hamngatan 59, Göteborg

Anmälan: Anmälan sker via länk senast 12 mars. Dagen är kostnadsfri (du behöver ej ange fakturaadress i anmälan). OBS! Workshopen är endast för Svensk Sjöfarts medlemmar och har begränsat antal platser. Är du intresserad av att bli medlem? Läs mer här: https://www.sweship.se/medlemskap/.

Välkommen till en utbildning bestående av föreläsning, diskussioner och grupparbeten specialanpassat för Svensk Sjöfarts medlemmar.

Workshopen kommer att svara på följande frågor: Vad kännetecknar en kris? Vem agerar? Hur planerar man för en kris? Hur hanterar jag media? Vilka verktyg finns för att minimera misstag? Vilka effektiva krisstrategier finns att tillgå?

Dagen leds av Hans Makander. Hans jobbar som fristående PR-konsult. Hans Makander har jobbat i drygt 25 år med kommunikationsfrågor på strategisk och taktisk nivå och har erfarenhet från kommunal, statlig och privat verksamhet. Under 12 år undervisade Hans på Berghs School of Communication. Senast kommer Hans från tjänsten som Kommunikationschef på Manpowergroup Sverige.

Kontakta Carolina Kihlström, Carolina.kihlstrom@sweship.se för frågor.

Använder du Google Chrome som webbläsare? Scrolla upp så ser du anmälningsformuläret.