Träffa Svensk Sjöfart under DSM2023!

Nästa vecka går 2023 års upplaga av Donsö Shipping Meet av stapeln och Svensk Sjöfart kommer vara på plats. Besök oss i monter B-10, träffa våra experter och prata om framtidens sjöfart!

Under tre dagar kommer över 2000 personer samlas på ön Donsö i Göteborgs södra skärgård för att nätverka, lyssna på intressanta seminarier och prata sjöfart. Nytt för årets mässa är att den förlängs med en extra dag när Göteborgs hamn har gått ihop med Donsö Shipping Meet för att arrangera Göteborgs hamndag på måndag den 28 augusti. Den 29 augusti invigs mässan av Sveriges infrastrukturminister Andreas Carlson (KD), Jonas Backman, vd för Sirius Shipping och ordförande för Donsö Shipping Meet samt Göran Eriksson, vd för Göteborgs Hamn. Samtliga dagar kommer det finnas möjlighet att besöka flera av Svensk Sjöfarts medlemmars fartyg som lägger till i Donsö djuphamn.

Vid årets Commercial & Financing meet kommer fokus ligga på fri, grön och motståndskraftig handel när flera inspirerande talare intar scenen i Donsö Missionskyrka. Dagen kommer summeras av Svensk Sjöfarts vd Anders Hermansson. Under årets Safety meet kommer framtidens energikällor och bränslen att diskuteras, dessutom kommer slutresultatet av EU-projektet LASH FIRE om brandsäkerhet på RoRo- och RoPax-fartyg att presenteras.

Här kan du läsa allt om årets mässa. 

Publicerad: 2023-08-23