Han blir ny VD och chefredaktör för Sjöfartstidningen

Albin Dahlin har blivit utsedd till ny VD och chefredaktör för Sjöfartstidningen och tillträder tjänsten den 1 januari 2023. Albin har stor erfarenhet från tjänster inom journalistik och kommunikation, senast som verksamhets- och kommunikationsansvarig för Fiskebranschens Riksförbund.

– Styrelsen för Sjöfartstidningen har utsett Albin Dahlin som ny VD för Sjöfartstidningen. Albin har lång journalistisk erfarenhet från flera redaktioner, och från ledande roller. Albin har också stor kunskap om hållbarhetsfrågor, något som är viktigt för branschen, och även erfarenhet från sjöfarten samt maritima frågor. Vi är mycket glada över att Albin tackat ja till uppdraget och ser fram emot en fortsatt fin utveckling för Sjöfartstidningen, säger Anna Forshamn, styrelseordförande för Sjöfartstidningen.

– Det känns väldigt roligt att få ge sig in i sjöfartsbranschen som verkligen befinner sig i en spännande utveckling. Tillsammans med den mycket kompetenta redaktionen vill jag jobba för att tidningen tar sig an de hetaste frågorna och gör sjöfarten ännu mer synlig i samhället, säger Albin Dahlin.

Publicerad: 2022-12-05