Missa inte livesändningen av ”Fairway Forward 2022: Towards zero emissions”!

Nu på torsdag, den 1 september, är det äntligen dags för årets Fairway Forward-seminarium i Helsingfors. Med temat ”Towards zero emissions” blickar vi framåt för att se hur framtiden för sjöfartssektorn ser ut under de kommande åren. Branschen har satt upp ambitiösa miljömål – hur ska vi nå minskade utsläpp till 2030 och vidare koldioxidneutralitet till år 2050? Vilka är de senaste trenderna inom framdrivningsteknik och framtidens bränslen?

Intresset för årets seminarium har varit stort, för den som inte kan delta på plats kommer det därför finnas möjlighet att följa seminariet live på Svensk Sjöfarts Facebooksida, missa inte det! Seminariet börjar 12.00 svensk tid (13.00 finsk tid). Länk till livesändningen hittar du här.

Läs mer om seminariet och programmet här.

Fairway Forward är ett samarbetsprojekt mellan det finska och svenska maritima klustret och består av Svensk Sjöfart, Sveriges Hamnar, Rederierna i Finland, Finnish Marine Industri och Finnish Port Association. Projektet inrättades i början av 2019 och syftar till att dela goda exempel och samarbeta för att uppnå miljö- samt klimatmål inom den maritima sektorn.

Publicerad: 2022-08-30